Genoptræning

GENOPTRÆNING

Alle hunde kan få behov for fysioterapi og genoptræning


Skade:
Det kan være efter en skade som feks, et overrevet ledbånd, en forstuvning eller et vrid. Ved at sætte hurtigt ind med korrekt behandling får du et kortere genoptræningsforløb og derved en hund der hurtigerer tilbage i form.

HD, AD, Patella:
Har din hund fået konstateret Hd, AD eller Patella? Med et korrekt sammensat træningsforløb kombineret med massage kan du bibeholde et højt funktionsniveau med din hund og forbygge smerter og ømhed.

Gigt:
Det gælder også for gigthunden og uanset om det er en ung eller gammel hund så kan jeg forbedre deres funktionsniveau og derved livskvaliteten markant.

Generelt:
Når du og din hund kommer i klinikken til et genoptræningsforløb så sammensætter jeg et individuelt program til dig og din hund som typisk vil bestå af øvelser her på klinikken kombineret med massage og evt. laserbehandling. I vil få øvelser til hjemmebrug som bliver individuelt aftalt i forhold til din hunds formåen og den tid som du som ejer kan sætte af derhjemme til træning. Jeg har ingen færdige programmer, alt er individuelt tilrettelagt.

”Indtil du opnår at elske et dyr, vil en del af din sjæl sove.”

Anatole France