Ydelser

JEG TILBYDER

Massage

Massage giver en gladere hund med færre spændinger, samt mindre risiko for muskel, led og sene problemer.
En ældre hund vil kunne bevæge sig bedre og desuden kan massage virke afstressende/beroligende og en mindre stresset hund vil få en bedre kontakt til dig.

Genoptræning

Når du og din hund kommer i klinikken til et genoptræningsforløb så sammensætter jeg et individuelt program til dig og din hund som typisk vil bestå af øvelser her på klinikken kombineret med massage og evt. laserbehandling. I vil få øvelser til hjemmebrug som bliver individuelt aftalt i forhold til din hunds formåen og den tid som du som ejer kan sætte af derhjemme til træning. Jeg har ingen færdige programmer, alt er individuelt tilrettelagt.

Kranio-Sakral-Terapi

KST er en meget blid og skånsom behandling som enten kan stå alene eller kombineres med andre behandlingsformer. Idag er der kommet meget mere fokus på bindevævets betydning for vores velvære, KST er det oplagte valg til behandling af problemer i netop bindevævet. behandlingsformen er særdeles velegnet til det ældre eller meget sensitive dyr.

Adfærdsbehandling og Hundetræning

Enetimer afholdes efter aftale, enten i mit nærområde eller hos dig. Med enetimer får du en unik mulighed for træning tilrettelagt med fokus på netop dig og din hund. Oplagt hvis du har svært ved at deltage i holdtræningen på grund af skiftende arbejdstider da timerne også kan tilbydes i dagtimerne. Kontakt mig for at hører omkring muligheder og priser